Zelftest

arts in labIntroductie
Deze test geeft je in korte tijd veel informatie over jezelf. De informatie is weliswaar niet compleet. Toch bied ik je deze test graag aan, omdat blijkt dat de uitslag voor velen prikkelend en inzichtgevend is. Soms ook verrassend. Het draait in deze test om de vraag: “Hoe ga je om met mensen en situaties?” De test is overigens gebaseerd op Amerikaans onderzoek en publicaties.

Opzet van de test
potloden-150x150De test werkt als volgt. Je leest 12 korte omschrijvingen door en bij elke omschrijving geef je aan in hoeverre de omschrijving voor jou klopt. Bijvoorbeeld: “klopt voor 0%”, “klopt voor 100%” of ergens daar tussenin. Met de keuzebalk onder de omschrijving kun je heel precies het gewenste percentage aangeven.
Spelregel: scoor voor elke omschrijving een ander percentage. Je mag elke score namelijk hooguit 2 keer gebruiken.
Nadat je alle 12 vragen hebt beantwoord, kun je de antwoorden verzenden. Je ontvangt van mij direct de uitslag in je mailbox.

Wil je de uitslag van de test doorspreken met een ervaren coach, stuur dan de e-mail met de uitslag naar mij terug onder vermelding van “test doorspreken”. Ik neem dan contact met je op voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek.

Start zelftest